Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα, για αγορές άνω των 50 €

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

    • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα δικά μας κι αφού ελέγξουμε το προϊόν σας, στέλνουμε ακριβώς το ίδιο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
    • Αν θέλετε να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο επειδή δεν σας άρεσε ή δεν σας έκανε, τότε το κόστος είναι €8,00.
    • Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε κανένα προϊόν. Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαφορετικό είδος, μέγεθος, χρώμα που είναι σε διαθεσιμότητα.

Για όλα τα προϊόντα επιστροφή και αντικατάσταση έκαστης παραγγελίας γίνεται με χρέωση μεταφορικών εξόδων που επιβαρύνουν τον πελάτη, εντός 10 ημερολογιακών ημερών.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός των 10 αυτών ημερών είναι: Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Τέλος, για όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με την υγιεινή (π.χ. μαγιό, εσώρουχα, κάλτσες, κλπ), επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Για όλα τα προϊόντα επιστροφή και αντικατάσταση έκαστης παραγγελίας γίνεται με χρέωση μεταφορικών εξόδων που επιβαρύνουν τον πελάτη, εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός των 10 αυτών ημερών είναι: Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Τέλος, για όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με την υγιεινή (π.χ. μαγιό, εσώρουχα, κάλτσες,κλπ), επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η’/ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

α) Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτωςείδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Επίσης η εταιρεία μας γνωρίζει ότι ανάμεσα στα προϊόντα της περιλαμβάνονται ευαίσθητα είδη και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (σε συνεργασία και με τους προμηθευτές και τους μεταφορείς της) ώστε τα είδη αυτά να αποστέλλονται εντός ειδικών συσκευασιών που τα προστατεύουν πλήρως από τυχόν φθορές κατά την μεταφορά τους. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς. Επίσης σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τους λόγους αυτούς και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δεν θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.

β) Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail [email protected] ή/και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 53.16.440 δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής προϊόντων που αναγράφεται παρακάτω.

γ) Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε : για όλα τα προϊόντα μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε την σχετική ηλεκτρονική εντολή το αργότερο εντός 10 ημερών από την παραλαβή. Η επιστροφή του ελαττωματικού είδους πραγματοποιείται δωρεάν με δική μας μεταφορική.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις :

α) Πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο
210– 53.16.440.

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος – Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 10 ημερολογιακών ημερών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

α) Η διαδικασία για την επιστροφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει από την ιστοσελίδα μας είναι απλή και πραγματοποιείται συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος που συνοδεύει το προϊόν.

β) Σε κάθε περίπτωση που προβλέπεται επιστροφή, αντικατάσταση ή/και επιδιόρθωση προϊόντος θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί με τους κωδικούς της Εταιρείας) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ).

γ) Με την παραλαβή του προϊόντος που έχετε επιστρέψει θα ενημερώνετε σχετικά το πεδίο «Λογαριασμός Μου» ενώ για κάθε επόμενη διαδικασία (όπως ενδεικτικά αποστολή νέου προϊόντος, αντικατάσταση κλπ) θα ενημερώνεστε τόσο από το πεδίο «Λογαριασμός Μου» όσο και βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στον σύνδεσμο ‘Όροι και Προϋποθέσεις’.

δ) Ιδίως για την επιστροφή προϊόντων των οποίων η παραγγελία πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά, η επιστροφή των προϊόντων ανεξαρτήτως αιτίας θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 – 53.16.440, εντός πάντοτε της προθεσμίας και υπό τους όρους που τίθενται στην πολιτική επιστροφής προϊόντων κατά τις εργάσιμες ημέρες και  ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00).

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του juicyangels.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει το juicyangels.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας με δικά μας τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Το juicyangels.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπο του. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το juicyangels.gr κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που
έχουν την ένδειξη “ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ” στην περιγραφή τους.

X